Sistem calitate ISO9001

SERVICE CENTRALE TERMICE ARISTON

SIMSTAR partener local ARISTON oferă servicii de specialitate pentru centralele termice marca ARISTON. Oferim servicii de montaj și punere în funcțiune, servicii garanție, service și reprații, revizie și verificare tehnică periodică, piese de origine

Programare VERIFICARE (VTP)

AVANTAJELE EXCLUSIVE

Tehnicienii din cadrul SIMSTAR sunt pregătiţi la cele mai înalte standarde, prin cursurile periodice de specializare şi informare profesională, respectă procedurile recomandate de producător şi utilizează doar piese originale, cu garanţia Ariston Thermo România.

Calitatea serviciilor este asigurata iar echipa SIMSTAR poate efectua urmatoarele operatiuni:
Punerea în funcţiune a echipamentului pentru validarea garanţiei (PIF).
Autorizarea funcţionării conform prescripţiilor tehnice ISCIR (AF).
Verificarea tehnică periodică - conform ISCIR (VTP).
Contracte de întreţinere.
Vânzarea şi montarea pieselor de schimb originale, asigurând astfel o fiabilitate sporită, garanţie extinsă, siguranţă ridicată şi durată de viaţă mai mare a centralei termice.
Consultanţă referitoare la instalaţiile Dumneavoastră, în vederea optimizării performanţelor şi consumului de combustibil (dimensionare, verificarea randamentului, instalarea de accesorii pentrutermoreglare).
Optimizarea eficienţei energetice a echipamentelor şi a instalaţiilor (spălare şi tratare chimică,echilibrare, întreţinere periodică).     SIMSTAR pagina de Facebook SIMSTAR pagina de Twitter SIMSTAR pagina de Google SIMSTAR pagina de LinkedIn SIMSTAR pagina de Pinterest