Sistem calitate ISO9001

VERIFICARE TEHNICĂ PERIODICĂ

Verificare tehnică periodică (la 2 ani) și Revizie tehnică periodică (la 10 ani) a instalației de utilizare gaze naturale.. Verificare tehnica periodică (la 2 ani) a centralei termice.

Programare VERIFICARE (VTP)
Verificare Tehnica Periodica si Revizie

Verificarea tehnică obligatorie

Verificarea tehnică periodică a instalaţiei de utilizare gaze naturale şi a centralei termice reprezintă o măsură preventivă de siguranţă, cât şi o obligație legală a consumatorului.

Verificarea tehnică a instalației de utilizare gaze naturale, precum și a centralei termice consumatoare de gaz, se realizează periodic, la maxim 2 ani sau la cerere, dacă dorești o verificare suplimentară.


Revizia tehnică obligatorie

Serviciile de revizie tehnică sunt necesare pentru a asigura o funcționare optimă a instalației de gaze naturale, a centralei termice dar și a componentelor conexe ale instalației.

Personalul tehnic specializat SIMSTAR respectă normativele în vigoare prin efectuarea acțiuniilor de verificarea a arzătoarelor şi a stării îmbinărilor şi garniturilor de etanşare aferente, verificarea stabilităţii conductelor montate aparent pe suporturi, verificarea etanşeităţii îmbinării conductelor şi armăturilor la presiunea de lucru a gazului din instalaţie, cu aparate de verificare a etanşeităţii, verificarea funcţionării aparatelor de măsurare, control, reglare şi de siguranţă, verificarea funcţionării echipamentului de reglare din instalatiile de utilizare, verificarea stării răsuflătorilor şi a căminelor existente, verificarea stării construcţiilor care adăpostesc staţiile şi posturi de reglare sau reglare–măsurare, efectuarea probei de etanşeitate a întregii instalaţii şi a probei de rezistenţă numai pentru partea de instalaţie la care s-au facut înlocuiri sau modificări.     SIMSTAR pagina de Facebook SIMSTAR pagina de Twitter SIMSTAR pagina de Google SIMSTAR pagina de LinkedIn SIMSTAR pagina de Pinterest